Yenilikçi Çözümler
              Yenilikçi Fikirler

Yeni teknolojileri geliştirirken sizlerin ihtiyacı olan yenilikçi fikirlerimizi ekliyoruz. Bu çözümleri sağlarken edindiğimiz saha deneyimleri ile sizlere iş yükünüzü hafifletecek çözümleri sağlıyoruz. 

Ağ Erişim Güvenliği Çözümleri 

Ağ erişim güvenliği sistemleri karmaşık yapılardan oluşur. Yönetmeniz gereken ağ cihazlarının yanında, erişim denetimi ve yetkilendirme denetimi gibi karmaşık bileşenler devreye girdiğinde işletme süreçleri zorlaşır.  

VirtualAuths ile bu çözümleri tek bir çatı altında web arayüz üzerinden sağlamanız için çözüm ürettik. İçerdiği dahili gelişmiş radius sayesinde kimlik doğrulama işlemini devreye almanız basit arayüzü sayesinde çok kolay. 

Dinamik olarak özelleştirebildiğiniz HotSpot çözümü ile farklı kimlik doğrulama seçenekleri kullanabilirsiniz, kurumunuzun misafirlerine karşı yüzü olacak arayüzler de tüm misafir perverliğinizi gösterebilirsiniz. 

Neler Sunuyoruz...

Uzun tasarım ve kodlama süreçlerinin ardından sizlere sunduğumuz VirtualAuths Ağ erişim kontrol sistemi bütünleşik mimarisi Ajan/Servis tabanlı denetleme modülü EPP (End Point Protection) modülü sayesinde uzaktan çalışanlar içinde çözüm üretebilmekte, BT yöneticilerinin kullanılan cihazların durumları hakkında detaylı bilgi sahibi olmasını sağlamaktadır. 

Sadece Ağ erişim kontrol sistemi olarak tasarlanmayan sistem, aynı zamanda donanınım ve yazılım değişikliklerini de izleyebilmektedir.